Boerma Reclame
Boerma Reclame

Liekevan VugtVormgever

Liekevan VugtVormgeverLieke

Lieke van Vugt. Ervaren grafisch vormgever en opmaak-professional. Sinds 2016 een vaste waarde bij team Boerma Reclame.

Lieke van Vugt van Boerma Reclame

Wie?

Creatieve, precieze, klantgerichte vormgever, geboren in Nieuwegein, 1993. Woont in Schoonhoven met man Stefan en dochter Lynn.

Opleiding

Ik ben begonnen in de schoonheidsbranche, maar hier kon ik mijn creativiteit niet kwijt. Al vrij snel besloot ik verder te gaan in de grafische branche. In juli 2015 heb ik mijn diploma behaald voor RPC, Ruimtelijke Presentatie en Communicatie op het Nimeto in Utrecht. Op deze opleiding ik heb naast grafisch vormgeven ook etaleren en standbouw geleerd, hierdoor krijg je een beter inzicht bij het werken aan een project.

Werk

Tijdens het vierde jaar van mijn opleiding heb ik met plezier stage gelopen bij Boerma Reclame. Dit bedrijf is mij altijd bij gebleven, en regelmatig kwam ik nog even een bakkie doen en vragen of er al plek was voor een nieuwe vaste kracht. En jawel, dat lukte op een gegeven moment. In september 2016 mocht ik beginnen als nieuw lid van Team Boerma Reclame. Voordat ik bij Boerma Reclame in dienst kwam had ik mijn grafische- en vormgevings-skills onderhouden door in mijn vrije tijd vormgevingswerk voor vrienden, familie en kennissen te doen.

Passies

Handlettering, tekenen, honden, lezen, reizen, wintersport, bootcampen, motor rijden, series kijken en een lekker wijntje op zijn tijd sla ik zeker niet af.

Lieke van Vugt van Boerma Reclame

Boerma Reclame / Voor frisse vormgeving / Fluwelensingel 87 / 2806 CE Gouda / Kvk: 30214925 / Privacybeleid

Boerma Reclame

Boerma Reclame
Voor frisse vormgeving
Fluwelensingel 87 / 2806 CE Gouda
Kvk: 30214925 / Privacybeleid