Boerma Reclame
Boerma Reclame

Alexandra

Alexandra

Alexandra van der Voort. Grafisch vormgever, ideeënbedenker en dtp’er bij Boerma Reclame sinds 2020.

Alexandra van der Voort van Boerma Reclame

Wie?

Spontane en vrolijke creatieveling, geboren in Rotterdam, 1996. Zodra ik kon vingerverven en knutselen ben ik dat ook gelijk gaan doen. De mooiste kunstwerkjes kwamen ‘natuurlijk’ uit mijn vingers. Naarmate ik ouder werd, ben ik ook steeds meer interesse gaan krijgen in sporten. Ik houd vooral van hockey. Dit werkt uitstekend om mijn hoofd leeg te maken, zodat ik daarna hem weer helemaal vol kan stoppen met inspiratie en creatieve ideeën.

Opleiding

Na mijn middelbare school ben ik naar het Nimeto in Utrecht gegaan. Hier heb ik de opleiding Ruimtelijke Presentatie en Communicatie (RPC) gevolgd. In juli 2017 heb ik mijn diploma behaald. Tijdens de opleiding was je niet alleen grafisch bezig maar ook met standbouw en etaleren. Hierdoor werd ik op vele creatieve vlakken en breed uitgedaagd. Dit vond ik heerlijk maar het liefst was ik bezig met ontwerpen op de computer!

Werk

Tijdens het 2e jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Boerma Reclame. Ik ging elke dag met plezier naar mijn stage. Heb hier veel mogen leren en ben na mijn stageperiode altijd nog in contact gebleven. Daarnaast heb ik ook stage gelopen bij reclamebureau De Indruk in Veenendaal en heb ik, na mijn opleiding, veel ervaring opgedaan met grafische vormgeving bij Maxilia relatiegeschenken in Rhenen.

Daarna vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden en heb ik de stoute schoenen aangetrokken: een jaar op rondreis naar Australië, Bali en New Zeeland. Dit was een fantastische reis, en ik kan het iedereen aanraden!

Bijna aan het einde van mijn reis ontving ik ineens een mailtje van Barry met de vraag of ik misschien bij hem wilde komen werken als ik terug zou zijn. Je begrijpt, nog nooit was ik zo blij met een mailtje 🙂 Ik heb natuurlijk volmondig JA gezegd! Sindsdien kan ik elke dag mijn creativiteit kwijt bij het leukste reclamebureau van Gouda en omstreken!

Alexandra van der Voort van Boerma Reclame

Boerma Reclame / Voor frisse vormgeving / Kleiweg 108 / 2801 GJ Gouda / 0182 631222 / contact / Kvk: 30214925 / Privacybeleid

Boerma Reclame

Voor frisse vormgeving
Kleiweg 108 / 2801 GJ Gouda
0182 631222 / contact

Kvk: 30214925 / Privacybeleid