Boerma Reclame
Boerma Reclame

Coalitieakkoord voor Gemeente Waddinxveen

2022

De gemeente Waddinxveen groeit de komende jaren tot een gemeente van rond de 40.000 inwoners. Met de nieuwe coalitie, die zich vormde na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022, ligt de focus op ‘samen bouwen aan een groeiend Waddinxveen’. Hiervoor werd een duidelijk plan opgesteld die aan de hand van een aantal thema’s laat zien wat de gemeenteraad van plan is tussen 2022 en 2026. Boerma Reclame kreeg de opdracht, en de eer, om daar een prettig leesbaar, handzaam boekje van te maken. Zie hier het resultaat.

Boekje ‘Coalitie-akkoord’ voor Gemeente Waddinxveen

2022

De gemeente Waddinxveen groeit de komende jaren tot een gemeente van rond de 40.000 inwoners. Met de nieuwe coalitie, die zich vormde na de gemeenteraads verkiezingen van maart 2022, ligt de focus op ‘samen bouwen aan een groeiend Waddinxveen’. Hiervoor werd een duidelijk plan opgesteld die aan de hand van een aantal thema’s laat zien wat de gemeenteraad van plan is tussen 2022 en 2026.

Boerma Reclame kreeg de opdracht, en de eer, om daar een prettig leesbaar, handzaam boekje van te maken. Zie hier het resultaat.

Bij Boerma Reclame maken we regelmatig de vormgeving en opmaak van uitingen als folders, brochures, boekjes, flyers en magazines. En niet alleen voor Gemeente Waddinxveen. We hebben ervaring met het laten drukken van deze uitingen, en daar komt ook vaak de verspreiding bij kijken: insealen of inpakken in een envelop, personaliseren en versturen naar een x-aantal adressen. Dat kunnen we voor u regelen! Ook digitaal worden deze uitingen vaak gebruikt. We maken er net zo lief een ‘clickable of interactieve PDF’, een LinkedIn Carrousel, of een ‘digitaal bladerbare brochure’ van, zoals hier in onze portfolio te zien.

Boerma Reclame / Voor frisse vormgeving / Kleiweg 108 / 2801 GJ Gouda / 📦 Verhuisbericht / Kvk: 30214925 / Privacybeleid

Boerma Reclame

Voor frisse vormgeving
Kleiweg 108 / 2801 GJ Gouda
📦 Verhuisbericht

Kvk 30214925 / Privacybeleid